Tractaments

Aquests són alguns dels tractaments que t'oferim.
Treballem pels teus somriures.

Conservadora

Des de petites càries dentals fins a grans reconstruccions, mantenir la dent sana és la nostra prioritat, conservant el màxim de teixit dentari i la seva estètica.

Endodòncia

Quan les càries o destruccions dentals són tan profundes que afecten el nervi, caldrà desvitalitzar-lo. D'aquesta manera, aconseguim fer desaparèixer el dolor i mantenir la peça.

Pròtesi

Amb corones, ponts, facetes de porcel.lana i amb pròtesis removibles podem recuperar les dents i els volums gingivals perduts, per que t´aportin la naturalitat que busques.

Implants

Ja sigui substituint poques dents o en rehabilitacions totals per edentulisme, els implants et proporcionen l'estètica, funcionalitat ideals i la seguretat i confiança per menjar i somriure que busques.

Estètica

Amb facetes de compòsits o de porcellana, o amb ortodòncia pots millorar el teu somriure. I podem reafinar el tractament amb Àcid Hialurònic, que reomple i dóna volum a llavis i contorn bucal.

Ortodòncia

Corregint malposicions dentals podem evitar problemes dentaris, gingivals i articulars. Cada edat i cada problema amb una solució específica que de ben segur t'aportarà un resultat molt satisfactori.

Preventiva

Amb radiografies de control i revisions periòdiques, neteges dentals, correcte raspallat, segellats de fisures en infants i fluoritzacions… podem prevenir o minimitzar futurs tractaments dentals.

Peridòncia

Controlar els teixits que rodegen les nostres dents i tractar-los si cal és imprescindible per evitar pèrdues dentals. Des d´una petita gingivitis sagnant fins a una malaltia més greu (periodontitis o piorrea).

Cirurgia

Extraccions simples i complexes, quists, cirurgies làser, frenets, implants… el que et calgui amb la tecnología més puntera.